30 νέες μάρκες στο ανανεωμένο The Mall Of Cyprus

Βάσει προγράμματος προχωρούν οι εργασίες επέκτασης του The Mall Of Cyprus στη Λευκωσία σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του, Κύπρο Χ’’Στυλλή.

Της Μόνικας Κουρουφέξη Χατζηχάννα 

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο ανανεωμένο The Mall Of Cyprus θα δούμε νέους χώρους και νέες υπηρεσίες με σκοπό την αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας των επισκεπτών.

Μιλώντας στο Capital Today , ο κ. Χ’’Στυλλής ανέφερε ότι οι εργασίες επέκτασης  του εμπορικού κέντρου που άρχισαν τον Σεπτέμβριο του 2017, προχωρούν βάση προγράμματος και αναμένεται να ολοκληρωθούν περί τα τέλη Φεβρουαρίου με σκοπό να λειτουργήσει η καινούρια πτέρυγα αρχές Μαρτίου 2019. Την ίδια ώρα, αναμένεται να ακολουθήσουν περεταίρω αναβαθμίσεις και αλλαγές στους υφιστάμενους χώρους του The Mall of Cyprus. 

Ερωτηθείς για τα μελλοντικά σχέδια ο κ. Χ’’Στυλλής ανέφερε ότι είναι η παραμονή στην θέση ως ο κορυφαίος εμπορικός προορισμός στην Κύπρο. «Η επιτυχία μας στηρίζεται στους επισκέπτες του Εμπορικού Κέντρου και στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες».

Διαβάστε επίσης: 3 καινούρια brands στο The Mall Of Cyprus

Όσον αφορά την εισαγωγή καινούριων brands στο εμπορικό κέντρο ο κ.Χ’’Στυλλής σημείωσε ότι ακολουθώντας  τις τάσεις της αγοράς των Εμπορικών Κέντρων, με προτεραιότητα την Ευρωπαϊκή αγορά και ταυτόχρονα λαμβάνοντας υπόψη την γνώμη των επισκεπτών του κέντρου μαζί με τις έρευνες που έχουν διεξαχθεί, θα προστεθούν περίπου 30 νέες επωνυμίες στην γκάμα των καταστημάτων που υπάρχει ήδη. 

Οι νέες επωνυμίες μαζί με τους επισκέπτες του εμπορικού σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή αναμένεται να συμβάλουν σε περεταίρω αναβάθμιση. 

Τις προσεχείς μέρες θα γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις για νέες επωνυμίες στο The Mall of Cyprus.

Παράλληλα, με την επέκταση του Mall θα γίνει μετακίνηση του χώρου εστίασης. Ο νέος και πρωτοποριακός σχεδιασμός αλλά και η μοντέρνα ατμόσφαιρα στο νέο χώρο εστίασης, σε συνδυασμό με τις νέες επιλογές εστιατορίων και καφετεριών θα αλλάξει την συνολική εμπειρία των επισκεπτών. 

Ο κ.Χ’’Στυλλής κληθείς να σχολιάσει αν υπάρχει ανησυχία για τον ανταγωνισμό που δημιουργείτε με το άνοιγμα του καινούριου εμπορικού κέντρου στην Λακατάμια, ανέφερε ότι προσωπική του άποψη είναι ότι ο ανταγωνισμός πρέπει να είναι το κίνητρο για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί με μοναδικό σκοπό να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.

«Από πλευράς μας επικεντρωνόμαστε στο πως μπορούμε εμείς να αναβαθμιστούμε και να προσφέρουμε νέες αναβαθμισμένες εμπειρίες στους επισκέπτες μας με σκοπό να παραμείνουμε στην κορυφή των επιλογών τους. Γενικά πιστεύουμε ότι το The Mall of Cyprus σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες επιλογές που προσφέρει το Εμπορικό Πάρκο Σιακόλα (ΙΚΕΑ, εκθεσιακούς χώρους αυτοκινήτων (Volvo, Hyundai, Golf, Seat & Scoda), υποκατάστημα Τράπεζας Κύπρου, Φαρμακείο, χώρο εστίασης κτλ), έχει όλα τα εφόδια για να παραμείνει πρώτο στις επιλογές του κύπριου καταναλωτή».