Φωτεινή Παπαδοπούλου: Στιγμές από τη ζωή μου

Άνοιξε την καρδιά της και μας μίλησε για τα βιώματα, τις εμπειρίες της και τις στιγμές που τη συγκλόνισαν στα σαρανταπέντε χρόνια της ενεργούς δράσης της.

 Φωτογράφος: Μιχάλης Κυπριανού

Ο εθελοντισμός αποτελεί για μένα βίωμα και τρόπο ζωής» αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Economy Today η πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, πρώην Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, κα. Φωτεινή Παπαδοπούλου.

Το Economy Today συνάντησε την κα. Παπαδοπούλου στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, όπου περνά αρκετές ώρες της μέρας της και ακολούθως στη Λεβέντειο Πινακοθήκη.

Στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παραχώρησε η κα. Παπαδοπούλου μας άνοιξε την καρδιά της και μας μίλησε για τα βιώματα, τις εμπειρίες της και τις στιγμές που τη συγκλόνισαν στα σαρανταπέντε χρόνια της ενεργούς δράσης της στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό.

Μοιράστηκε επίσης μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της, μας μίλησε για τα παιδιά της, την απόφασή τους να ασχοληθούν ενεργά με την πολιτική και τη δική της προσέγγιση. Τέλος, αναφέρθηκε στα εγγόνια της, στη σημασία που έχει να είναι μια οικογένεια δεμένη, ενώ ερωτηθείσα σχετικά απάντησε πως:

«Ευτυχία είναι να βλέπεις τα παιδιά και τα εγγόνια σου υγιή και ευτυχισμένα, να προχωρούν στη ζωή τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ECONOMY TODAY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΗΜΕΡΙΝΗ».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ