Ανίς Μπας: Ένας Iνδός μεγιστάνας στην Κύπρο

Παρθένα γη, με εύφορο έδαφος για ανάπτυξη και εδραίωση διεθνούς εμβέλειας επιχειρηματικών βημάτων η Κύπρος, σύμφωνα με τον Ινδό μεγιστάνα Ανίς Μπας.

Της Ευτυχίας Ανδρέου 

Το «αστέρι» του Instagram και «πρίγκιπας» των συλλεκτικών ρολογιών, αναγνωρίζοντας τις προοπτικές που διαφαίνονται στο μεσοπρόθεσμο αλλά και μακροπρόθεσμο μέλλον, εδώ και μήνες έχει μετοικήσει στο νησί, μεταφέροντας εδώ και τη βάση των επιχειρήσεών του.

Όπως ο ίδιος λέγει, όχι μόνο δεν τον τρομάζει το ταραχώδες (πρόσφατο) παρελθόν της οικονομίας του τόπου, αλλά θεωρεί ότι τα παθήματα έχουν γίνει μαθήματα, που κατέληξαν στην εφαρμογή στρατηγικών οι οποίες δεν μπορούν παρά να καθιστούν τη νέα αυτή σελίδα ευεργετικό σκηνικό για οποιονδήποτε αποφασίσει να στήσει μια επιχείρηση στην Κύπρο, από τούδε και εις το εξής. Δε διστάζει, μάλιστα, να «προβλέψει» ότι η Κύπρος στο εγγύς μέλλον θα μετατραπεί σε βάση διεθνούς κλάσης επιχειρηματιών, αφού βάσει ευρωπαϊκών δεδομένων η χώρα είναι ακόμη αναπτυσσόμενη και αυτό είναι εξαιρετικά δελεαστικό για επιχειρηματίες οι οποίοι αναζητούν προοπτική.

Τον συναντήσαμε στο Hilton Park στη Λευκωσία και μας εξιστόρησε την εμπειρία του, μας ανέπτυξε το όραμά του, αλλά και τις εκτιμήσεις του για τη «νέα Κύπρο».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ