Το Ολότελα Νέο Toyota C-HR

Σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει τόσο στη γκάμα της Toyota όσο και στην κατηγορία του, εκφράζει την αποφασιστικότητα του Akio Toyoda να επιτρέψει μεγαλύτερη στυλιστική ελευθερία και να προωθήσει τη μηχανολογική δημιουργικότητα ώστε να πετύχει εντυπωσιακά σχέδια και αυξημένη οδηγική απόλαυση.

Το TOYOTA C-HR παραμένει πιστό στα γενικά χαρακτηριστικά των πρωτοτύπων αυτοκινήτων που μαγνήτισαν την προσοχή του κοινού στο Παρίσι το 2014 και στη Φρανκφούρτη το 2015.

Είναι σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει τόσο στην γκάμα της Toyota όσο και στην κατηγορία του, το νέο Toyota C-HR – ή Coupé High-Rider, εκφράζει την αποφασιστικότητα του Akio Toyoda να επιτρέψει μεγαλύτερη στυλιστική ελευθερία και να προωθήσει τη μηχανολογική δημιουργικότητα, για να πετύχει εντυπωσιακά σχέδια και να αυξήσει την οδηγική απόλαυση.

Ο μοναδικός χαρακτήρας του Toyota C-HR υπογραμμίζει την ευελιξία που προσφέρει η προσέγγιση της Toyota TNGA (Toyota New Global Architecture) στους υπεύθυνους εξέλιξης του αυτοκινήτου σε τρεις τομείς –σχεδιασμός, κινητήρας και δυναμική συμπεριφορά– επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν μια νέα, φρέσκια εκδοχή για την ολοένα και ποιο δημοφιλή κατηγορία crossover.

Εισάγει ένα ξεχωριστό σχεδιαστικό στυλ που υπογραμμίζει ένα καινοφανή δυναμισμό και μια αισθητικότητα στην αγορά των crossover. Ακολουθώντας τη σχεδιαστική αρχή "Sensual Speed-Cross”, και με αρχιτεκτονική αμαξώματος τύπου διαμαντιού με τους θόλους των τροχών να προεξέχουν και στις τέσσερις γωνίες, δίνοντας έτσι έμφαση στη δύναμη και ακαμψία του νέου crossover, η προσαρμοσμένη δομή του C-HR συνδυάζει το ισχυρό, χαμηλωμένο αμάξωμα και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, με το λεπτό και στιλπνό προφίλ της καμπίνας ενός coupe. 

Η οδηγοκεντρική καμπίνα ενσωματώνει καινοτόμες λεπτομέρειες και μια προαισθητική αλλά προσιτή ψηλή τεχνολογία. Όλα τα όργανα πλοήγησης, η οθόνη 8" με επανασχεδιασμένο σύστημα αλληλεπίδρασης ανθρώπου-μηχανής HMI (Human Machine Interface), καθώς και η πλατφόρμα Toyota Multi-Media ’16, είναι προσανατολισμένα προς τον οδηγό.

Ο εξαιρετικός αυτός εσωτερικός σχεδιασμός είναι διαθέσιμος σε τρεις συνδυασμούς χρωμάτων: Σκούρο Γκρι, Μπλε/Μαύρο και Μαύρο/Καφέ.

Το Toyota C-HR έρχεται με επίπεδα εξοπλισμού που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες και εφοδιάζεται με μια γκάμα κινητήρων σχεδιασμένη για να αποδίδει ακριβώς την οδηγική συμπεριφορά που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες των πελατών της.

Σχεδιασμός που μαγνητίζει

Σύγχρονο και κομψό, σμιλεμένο με επιρροές από την αρχιτεκτονική του διαμαντιού και σχεδιασμένο με απαράμιλλη ακρίβεια, το Toyota C HR είναι πραγματικά μια όψη του μέλλοντος. Λαμπερό, γοητευτικό και αισθητικά άψογο – κάθε εκατοστό του Toyota C HR είναι μελετημένο και τόσο ζωντανό που μοιάζει να κινείται, ακόμα κι όταν είναι ακίνητο.

Δυναμική οδήγηση

Τελειοποιημένο από μηχανικούς με αγωνιστικό αίμα στις φλέβες τους, το Toyota C HR αποκρίνεται στις οδηγικές σας διαθέσεις με το δυναμισμό ενός χαμηλού αυτοκινήτου εκπληκτικής αεροδυναμικής και με την άνεση ενός αυθεντικού Compact SUV. Ανεβάστε ταχύτητα και αμέσως θα νιώσετε την επιτάχυνση - στρίψτε το τιμόνι και η απόκριση του Toyota C HR θα είναι στιγμιαία και ακριβής.

Εσωτερικό υψηλής ποιότητας

Η ευρύχωρη, προσανατολισμένη στον οδηγό κονσόλα, με το ζεστό ατμοσφαιρικό φωτισμό, συνδυάζεται εξαιρετικά με τα δερμάτινα καθίσματα, δημιουργώντας ένα υψηλής αισθητικής εσωτερικό, που σας προσφέρει άνεση και πλήρη έλεγχο τοποθετώντας σας στην καρδιά της δράσης.

Απολαυστική οδήγηση Toyota Hybrid

Απολαύστε την αρμονική αίσθηση της υβριδικής οδήγησης και αισθανθείτε αμέσως ένα με την πόλη. Η πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία μετατρέπει την οδήγηση σε μια πραγματική εμπειρία και το Toyota C HR σας κάνει τους πρωταγωνιστές της.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.toyota.com.cy