Κέντρα Αναψυχής: Μας χρησιμοποιούν σαν μοχλό πίεσης

Βάλλει κατά των νέων μέτρων ο Φάνος Λεβέντης - Ζητά άμεσα να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στα κέντρα αναψυχής τα τελευταία δύο χρόνια και καλεί για οικονομική ενίσχυση.

Αντιδρούν στα νέα μέτρα οι χώροι εστίασης αφού από τις 15 Δεκεμβρίου θα δέχονται υποχρεωτικά μόνο εμβολιασμένους και διαμαρτύρονται στο κράτος για το ότι τους χρησιμοποιεί σαν μοχλό πίεσης.

Με αφορμή τη εξαγγελία των νέων μέτρων, μεταφέρω την άμεση αντίδραση και θυμό της Βιομηχανίας των Κέντρων Αναψυχής αναφέρει ο Φάνος Λεβέντης ΓΓ του Πακύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής.

Η πολιτεία για άλλη μια φορά χρησιμοποιεί  τα Κέντρα Αναψυχής σαν μοχλό πίεσης προς όσους συμπολίτες μας δεν έχουν εμβολιαστεί, αδιαφορώντας πλήρως για τις όποιες πρόσθετες οικονομικές επιπτώσεις θα επιφέρουν τα συγκεκριμένα μέτρα, σημειώνει σε ανακοίνωση του ο κ. Λεβέντης.

Εισάγεται η απαράδεκτη πρόνοια και ηλικιακά πλέον, αφού θα απαγορεύει σε άτομα άνω των 12 ετών αν δεν έχουν λάβει τουλάχιστον τη πρώτη δόση να εισέρχονται στα Κέντρα Αναψυχής , ενώ είναι δεδομένο το πολύ χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού σε νεαρές ηλικίες γενικότερα. 

Οι χώροι οι οποίοι φιλοξενούν κυρίως οικογένειες με παιδιά θα δεχτούν τεράστιο πλήγμα πρόσθετο από αυτό το οποίο βιώνουν εδω και σχεδόν χρόνια.

Το λιγότερο που είχε να κάνει η κυβέρνηση  όταν θα ανακοίνωνε τα μέτρα και εφόσον θα εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι στους χώρους αυτούς ήταν η άμεση άρση όλων των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στη λειτουργία των Κέντρων Αναψυχής και ταυτόχρονη εξαγγελία οικονομικής ενίσχυσης  .

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αυτά είναι τα αποτελέσματα της  έλλειψης συνεργασίας και διαβούλευσης  της πολιτείας μαζί μας.

Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό όπως αφουγκραστεί πολύ προσεκτικά τα όσα με αγανάκτηση δημόσια εκφράζουμε και να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης: Μόνο εμβολιασμένοι στους χώρους εστίασης από τις 15 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ