Νέος Κύκλος προγραμμάτων Start-ups ARIS

ΤΟ «ARIS │ A REALLY INSPIRING SPACE» ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΝΕΟΦΥΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (START-UPS) ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ

Οι νέες ομάδες νεοφυών επιχειρήσεων επιλέχθηκαν από το ARIS A Really Inspiring Space για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιτάχυνσης ξεκινώντας από αυτό το φθινόπωρο! Μετά την ανοικτή πρόσκληση υποβολής αιτήσεων το περασμένο καλοκαίρι και τη διαδικασία αξιολόγησης, η οποία διεκπεραιώθηκε σε δύο φάσεις, το ARIS ανοίγει τις πόρτες του σε έξι νεοφυείς επιχειρήσεις με τεχνολογικές και καινοτόμες λύσεις σε διάφορους τομείς όπως η υγεία, τα χρηματοοικονομικά και η εκπαίδευση. Όλες οι ομάδες έτυχαν θερμής υποδοχής από την ομάδα του ARIS κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο σύγχρονο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο (co-working space) του ARIS στη Λεμεσό τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021.

Οι νέες ομάδες νεοφυών επιχειρήσεων θα επωφεληθούν με πολλές ευκαιρίες μάθησης και καθοδήγησης, μεταφοράς γνώσεων, δικτύωση με διάφορους εμπλεκόμενους φορείς και εταίρους από τη βιομηχανία καθώς και πρόσβασης στο οικοσύστημα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα, προκειμένου να βελτιστοποιήσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο και να επιταχύνουν τη στρατηγική διείσδυσης στην αγορά.

Το ARIS, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που συστάθηκε και χρηματοδοτείται από την Τράπεζα Κύπρου και την Deloitte Κύπρου, διανύει τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του προσφέροντας πολύτιμους πόρους και υποστήριξη σε ανερχόμενους επιχειρηματίες με καινοτόμες εφαρμογές και λύσεις για να αναπτυχθούν γρήγορα. Ο οργανισμός υποστήριξε ενεργά από την έναρξή του το 2018, τουλάχιστον 15 νεοσύστατες εταιρείες παρέχοντας καθοδήγηση, δωρεάν χώρο εργασίας, υποστήριξη και ευκαιρίες δικτύωσης. Aκόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το ARIS κατάφερε να προσαρμοστεί και να προσφέρει το πρόγραμμα σε υβριδική λειτουργία.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερα για τις νεοφυείς επιχειρήσεις και τις προκλήσεις που επιδιώκουν να επιλύσουν μέσα από ένα συναρπαστικό επιχειρηματικό ταξίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες, νέα και ενημερώσεις, μείνετε συντονισμένοι:

Ιστοσελίδα: https://ariscy.com/

Facebook: https://www.facebook.com/AReallyInspiringSpace

Instagram: https://www.instagram.com/AReallyInspiringSpace/

Twitter: https://twitter.com/arisinlimassol

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ