Νέες διεθνείς νομικές διακρίσεις για την Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC

Η δικηγορική εταιρεία Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC, βραβεύθηκε και φέτος από τους διεθνούς εμβέλειας οίκους αξιολόγησης δικηγορικών γραφείων ‘LEGAL 500’ και ‘Chambers and Partners’, για την ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρει, την τεχνογνωσία και εμπειρία των στελεχών της.

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις, επιβραβεύουν τη φιλοσοφία της εταιρείας, ενώ αποτελούν σημαντικό βήμα στην κοινή προσπάθεια για προβολή και εδραίωση της Κύπρου σε διεθνές επίπεδο, ως κέντρου παροχής νομικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC εξασφάλισε διεθνή τιμητική διάκριση από τον οίκο αξιολόγησης LEGAL 500  για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει στις κατηγορίες Εμπορικού-Εταιρικού και Συγχωνεύσεων - Εξαγορών Δικαίου, Φορολογικού Δικαίου καθώς και στους τομείς του Τραπεζικού και Χρηματοοικονομικού Δικαίου. Ειδικότερα, στις κατηγορίες Εμπορικού-Εταιρικού και Φορολογικού Δικαίου, αξιολογήθηκε ως μία εκ των κορυφαίων δικηγορικών εταιρειών στην Κύπρο (Tier 1). Επιπλέον, η Clerides, Anastassiou, Neophytou αξιολογήθηκε από το διεθνή οίκο Chambers and Partners, λαμβάνοντας τιμητική διάκριση στις κατηγορίες Εμπορικού-Εταιρικού Δικαίου και Φορολογικού Δικαίου.

Η συνεταίρος στο δικηγορικό γραφείο και επικεφαλής των εταιρικών, εμπορικών και Σ&Ε υπηρεσιών, Έφη Αναστασίου, και ο επικεφαλής των φορολογικών υπηρεσιών, Σταύρος Κληρίδης, απέσπασαν την τιμητική διάκριση “Leading Individuals” στον τομέα τους.  Ιδιαίτερη μνεία στις αναφορές (testimonials) του Legal 500, από πελατειακές πηγές, απέσπασε η Έφη Αναστασίου, η οποία χαρακτηρίζεται ως «άριστη δικηγόρος», με «τεράστια εμπειρία στη διάρθρωση και διαπραγμάτευση διασυνοριακών συναλλαγών». Τιμητικές αναφορές απέσπασε και ο Σταύρος Κληρίδης για το επαγγελματικό υπόβαθρο, τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει σε πελάτες του γραφείου, ενώ η δικηγόρος  Άντρη Στυλιανού, συγκέντρωσε θετικά σχόλια για τον επαγγελματισμό της. «Ο Σταύρος Κληρίδης διαθέτει ευρεία γνώση για διάφορους τομείς της οικονομίας, ενώ αρκετές πηγές τον αξιολογούν ως εξαίρετο δικηγόρο με καλή γνώση των διεθνών ζητημάτων», αναφέρει ο Chambers and Partners, εξηγώντας τους λόγους για την τιμητική διάκρισή του, ως Leading Individual.

Οι δύο εν λόγω διεθνείς οίκοι αξιολόγησης βασίζουν την αξιολόγησή τους σε ένα ευρύ δείγμα αυτόνομης ερευνητικής δραστηριότητας και επιλέγουν και βαθμολογούν  τις πλέον καταξιωμένες νομικές εταιρείες διεθνώς ανά γνωστικό αντικείμενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC έλαβε τα προηγούμενα χρόνια αντίστοιχες τιμητικές διακρίσεις από τους συγκεκριμένους οίκους, καθώς και από άλλους.