Πετάμε για Βιέννη απευθείας από την Πάφο

Οι πτήσεις ξεκινούν από τον Ιούνιο του 2018.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου,  χαιρετίζει την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας Laudamotion με βάση την Αυστρία, για έναρξη δρομολογημένων τακτικών πτήσεων από την Βιέννη προς Πάφο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και αρκετά υποσχόμενη αφού μέσω Βιέννης η Πάφος συνδέεται με πολλά αεροδρόμια και χώρες προτεραιότητας.

Παράλληλα, προστίθεται στην ανακοίνωση, συνάδει πλήρως με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για επέκταση της τουριστικής περιόδου, διείσδυση σε νέες αγορές και ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού.

Η εταιρεία αρχίζει από τις 3 Ιουνίου δύο φορές τη βδομάδα πτήσεις προς την Πάφο, προσφέροντας ανταγωνιστικά ναύλα μέχρι την λήξη της καλοκαιρινής περιόδου τον Οκτώβριο.

Επιπρόσθετα συνεχίζει η ανακοίνωση, η ΕΤΑΠ αναμένεται να συναντηθεί με εκπροσώπους της εταιρείας με στόχο να συζητηθούν τρόποι συνεργασίας σε επίπεδο προώθησης και δημοσίων σχέσεων  ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία των δρομολογίων και πιθανή επέκταση τους σε ολόχρονη βάση.