Κέντρα Αναψυχής: Να αναθεωρηθεί το πρωτόκολλο για τους ιστάμενους θαμώνες

Παρά την ικανοποίηση τους για την επαναλειτουργία των νυχτερινών μουσικοχορευτικών κέντρων αναψυχής ο ΠΑΣΙΚΑ ζητά την αναθεώρηση των πρωτοκόλλων για τους "μη καθίμενους" θαμώνες.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την ικανοποίηση του για τη λειτουργία των νυχτερινών και των μουσικοχορευτικών κέντρων αναψυχής, ενώ καλεί το Υπουργείο να αναθεωρήσει το πρωτόκολλο όσον αφορά τους ιστάμενους πελάτες στα κέντρα αναψυχής.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. χαιρετίζει επιτέλους την επαναλειτουργία των Νυκτερινων, και Μουσικοχορευτικών Κέντρων Αναψυχής καθώς και των Δισκοθηκών.

Ο  ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. σεβόμενος τα μέλη που φιλοξενεί στις τάξεις του και δραστηριοποιούνται  στο συγκεκριμένο κλάδο , δε σταμάτησε ούτε στιγμή  καθ΄όλη την διάρκεια της πανδημίας  να καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες  για την επαναλειτουργία των χώρων αυτών και μάλιστα με όρους τέτοιους που δε θα καθιστούσαν την λειτουργία τους δύσκολη και μη βιώσιμη. Οι εισηγήσεις του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. για την διαμόρφωση του πρωτοκόλλου ήταν  στο πνεύμα της μετριοπάθειας και του πνεύματος συνεργασίας λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα που έχουμε σήμερα ενώπιον μας.

Ταυτόχρονα όμως ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. δε μπορεί να παραβλέψει και τις ανάγκες των υπολοίπων μελών του που δραστηριοποιούνται στους υπόλοιπους κλάδους  . Για αυτό τον λόγο ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α . απέστειλε  συγκεκριμένο υπόμνημα στο αρμόδιο υπουργείο  αυτό της υγείας που αφορά και  την υπόλοιπη βιομηχανία, θέτοντας ενώπιον του την υποχρέωση του  για άρση συγκεκριμένων περιορισμών όπως ο χορός πλησίον του τραπεζιού μιας παρέας καθώς και τη δυνατότητα να μπορεί κάποιος να είναι και ιστάμενος.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα σε διάφορες δραστηριότητες  όπως δεξιώσεις  , εκδηλώσεις και  ιδιωτικά πάρτι σε οικίες και βίλες καθώς και πάρτι σε σκάφη αναψυχής και μίνι κρουαζιέρων . Όλα αυτά καθιστούν μονόδρομο για το αρμόδιο υπουργείο την επέκταση της άρσης συγκεκριμένων περιορισμών και για την υπόλοιπη βιομηχανία των Κέντρων Αναψυχής χωρίς  διακρίσεις  το συντομότερο !

Μοναδικός στόχος του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. είναι να επικρατεί  η ειρήνη και ηρεμία ανάμεσα στη βιομηχανία και τους επιχειρηματίες και δε τολμά καν να σκεφτεί ότι μπορεί το υπουργείο  υγείας να έχει κάτι άλλο κατά νου.  Αυτά προς το παρόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ