"Προτείνουν να γίνουν δέσμιοι των γειτόνων τους τα κέντρα αναψυχής"

Δέσμιους των γειτόνων τους θα καταστήσει ο νέος νόμος τους Ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής προειδοποιεί ο ΠΑΣΙΚΑ.

Με ανακοίνωσή του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής προειδοποιεί ότι με πρόταση Νόμου της Επιτροπής Εσωτερικών της Βουλής προς την Ολομέλεια της Βουλής πρόκειται να καταστήσει δέσμιους των γειτόνων τους χιλιάδες ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε την προώθηση από την Επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής  προς την ολομέλεια  πρόταση Νόμου που λίγο πολύ θα καθιστά δέσμιους  χιλιάδες  Ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής . Πιο συγκεκριμένα, για να μπορεί κάποιος να εκδώσει Άδεια Εκπομπής Ήχου θα πρέπει να έχει την συγκατάθεση  όλων των κατοίκων της περιοχής του η και άλλων σε ακτίνα  200 μέτρων!  Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. εξέφρασε τη κάθετη διαφωνία του απο την αρχή σε αυτή την απαράδεκτη και ετεροβαρή πρόνοια .

Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. μέσω των μελών του Δ.Σ. και του γ .γ . κου Φάνου Λεβέντη  προβαίνουν σε όλες τις ενέργειες ‘ώστε να αποτραπεί  η  ενέργεια αυτή . Είναι ξεκάθαρη η διαχρονική μας θέση για τον σεβασμό προς όλους , αλλά σε καμία περίπτωση δε πρόκειται να γίνει αποδεκτή μια τέτοια πρόνοια που θα οδηγήσει είτε στο κλείσιμο  χιλιάδων επιχειρήσεων είτε θα τις σπρώξει να αναζητήσουν ‘’ ‘άλλες λύσεις ‘’ .

Με την ευκαιρία αυτή καλεί τη Βουλή των Αντιπροσώπων , να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που έχει ώστε να προχωρήσει  προς  την ψήφιση της πρότασης των κρατικών εγγυήσεων.

Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν σε τι κατάσταση έχει περιέλθει η οικονομία και σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό η Βιομηχανία των Κέντρων Αναψυχής και δεν νοείται από την μια να προωθούνται καταστροφικές προτάσεις νόμου και από την άλλη να μην ψηφίζονται αυτές που θα δώσουν ανάσα και οξυγόνο στις επιχειρήσεις και στην οικονομία γενικότερα.

Είμαστε βέβαοι ότι θα επικρατήσει η λόγική  και η Βουλή θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ