Οι ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής στο Προεδρικό

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής θέλει να διασφαλίσει ότι στις 16 Μαρτίου η επαναλειτουργία των κέντρων αναψυχής θα είναι δίκαιη και βιώσιμη.

Στο προεδρικό μέγαρο διαμαρτυρήθηκαν οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής όπου υπέβαλαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και στον Πρόεδρο της Βουλής.

"Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες δεν είναι φαγάδικα, είναι κέντρα αναψυχής" και "Αίσχος και ντροπή" ήταν κάποια από τα συνθήματα που έφεραν μαζί τους στην ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής.

Σημειώνεται ότι έξω από το Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν εκατοντάδες ιδιοκτήτες των Κέντρων Αναψυχής οι οποίοι τηρούσαν με ευλάβεια τα μέτρα αποστασιοποίησης.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Πρόεδρος του ΠΑΣΙΚΑ, Φάνος Λεβέντης, τόνισε ότι "σήμερα γίνεται πράξη η εξαγγελία των διαμαρτυριών που ανακοινώθηκε τις προηγούμενες μέρες από τον Σύνδεσμο.

Οι δύο στόχοι είναι αρχικά να τεθούν ενώπιον της κοινωνίας και της πολιτείας η άδικη μεταχείριση των κέντρων αναψυχής και κατά δεύτερο να εξασφαλιστεί ότι το άνοιγμα των κέντρων αναψυχής να γίνει δίκαια στις 16 Μαρτίου.

Σημειώθηκε επίσης από τον κ. Λεβέντη ότι δεν πρέπει να θυματοποιούνται τα κέντρα αναψυχής και να στοχοποιούνται για την εξάπλωση του ιού.

Οι περιοριστικοί όροι δεν πρέπει να αποτρέπουν τους ιδιοκτήτες των κέντρων από το να μπορούν να λειτουργήσουν βιώσιμα.

Στόχος επίσης είναι να διευρυνθεί το ωράριο αλλά και να μην ισχύουν αποτρεπτικά μέτρα που θα καταστήσουν αδύνατο το άνοιγμα επιχειρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ