Κέντρα Αναψυχής: Απειλούν με 24ωρη αναστολή των υπηρεσιών delivery

Ανάμεσα στα μέτρα που προτείνουν οι ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής, για να εκδηλώσουν την δυσαρέσκειά τους, είναι και η αναστολή των υπηρεσιών Delivery.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής θα προβεί σε μαζικές κινητοποιήσεις εκδηλώνοντας την διαμαρτυρία του για την παρατεταμένη αβεβαιότητα που μαστίζει τον κλάδο λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Με ανακοίνωσή του, η οποία ακολουθεί αυτούσια, προειδοποιεί ότι τα μέτρα που θα ληφθούν θα περιλαμβάνουν πορείες αυτοκινήτων προς τα αεροδρόμια και την πρωτεύουσα αλλά και 24ωρη απεργία των υπηρεσιών κατοίκων παράδοσης.

Η ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α :

Διεξήχθη χθες συνεδρίαση (με τη χρήση της τεχνολογίας ) του Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α., με τη παρουσία εκπροσώπων όλων ανεξαίρετα των Επαρχιών,  με αφορμή το παρατεταμένο και εντελώς ΑΔΙΚΟ ακόμα κλείσιμο της Βιομηχανίας . Σε λίγες  μέρες κλείνει ένας χρόνος από το πρώτο κλείσιμο Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και κατατέθηκαν με τον πλέον έντονο  τρόπο εισηγήσεις για λήψη μέτρων ώστε να λειτουργήσει η Βιομηχανία το συντομότερο δυνατό χωρίς υπέρμετρους, δυσανάλογους  και αδικαιολόγητους περιορισμούς.

Θα συγκληθεί εντός των ημερών έκτακτη ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ  που θα εξετάσει τις κυριότερες εισηγήσεις ανάμεσα και σε άλλες που κατατέθηκαν και οι οποίες είναι :

1 . Να γίνει πορεία οχημάτων  τόσο στη πρωτεύουσα αλλά και πρός τις εισόδους των δύο αεροδρομίων.

2. Εικοσιτετράωρη αναστολή προσφοράς  διανομής κατ΄οίκον φαγητού όπου θα επιδιωχθεί συνεργασία και με άλλες  συγγενικές οργανώσεις .

3.Ανοιγμα των Κέντρων Αναψυχής  ούτε και μιά μέρα αργότερα από την ημερομηνία που προσανατολίζεται η κυβέρνηση με ταυτόχρονη άρση  και του περιορισμού της ώρας κυκλοφορίας.

Οι εισηγήσεις θα τεθούν ενώπιον των μελών του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α.  που από ότι φαίνεται δείχνουν αποφασισμένοι μη αντέχοντας άλλο αυτό το δυσβάστακτο βάρος να προχωρήσουν δυναμικά εξετάζοντας και το ενδεχόμενο επέκτασης της διάρκειας των μέτρων.

Την ίδια ώρα το Δ.Σ. καλεί τον αρμόδιο Υπουργό να συνεργαστεί όσο πιο στενά γίνεται με τον ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ