Ανεπάρκεια της βιταμίνης…”διακοπές” ανέδειξε δημοσκόπηση της TUI

Πάνω από το ένα τρίτο των Βρετανών (35%) δηλώνουν ότι δεν έχουν αρκετή ηλιοφάνεια- ύπνο (29%) και χρόνο για τον εαυτό τους (19%).

Δημοσκόπηση της TUI στο Instagram ανέδειξε οτι οι Βρετανοί δεν μπορούν να απολαύσουν αρκετά Σάββατα, με ηλιοφάνεια και ύπνο.
Η προωθητική ενέργεια μάρκετινγκ της εταιρείας, έχει επινοήσει τον όρο “ανεπάρκεια βιταμίνης Η”, καθώς οι καταναλωτές αναφέρουν ότι παίρνουν περισσότερα από αυτά τα επιθυμητά στοιχεία όταν βρίσκονται σε διακοπές.

Η Tui πραγματοποίησε δημοσκόπηση σε περισσότερους από 2.000 Βρετανούς και διαπίστωσε ότι πάνω από το ένα τρίτο των Βρετανών (35%) δηλώνουν ότι δεν έχουν αρκετή ηλιοφάνεια- ύπνο (29%) και χρόνο για τον εαυτό τους (19%).

Έλλειψη διακοπών δηλώνουν οι Βρετανοί

Η άσκηση και η διασκέδαση βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των δραστηριοτήτων που δεν λαμβάνουν αρκετά, ενω ακολουθούν στενά οι διακοπές (33%).

Σχεδόν τα τρία τέταρτα (69%) όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση ανέφεραν ότι απολαμβάνουν τα περισσότερα από αυτά που χρειάζονται στις διακοπές, ωστόσο το 39% δεν είχε την ευκαιρία να φύγει εδώ και χρόνια.

Η Tui συνεργάστηκε με τον διάσημο ραδιοφωνικό παρουσιαστή Mark Wright για να χαρίσει το απόλυτο πακέτο “Vitamin H” (Holidays)- προσφέροντας σε έναν ακόλουθο του Instagram την ευκαιρία να κερδίσει τρεις φορές διακοπές μέσα σε ένα χρόνο: ένα μακρινό ταξίδι, μια παραθαλάσσια διαμονή στη Μεσόγειο και ένα ταξίδι στην πόλη.

Η Katie McAlister, επικεφαλής μάρκετινγκ για την TUI UK & Ireland, δήλωσε: “Ένα κοινό θέμα μέσα από τη λίστα “ποτέ δεν είναι αρκετό” είναι ότι αυτές οι δραστηριότητες απολαμβάνονται κατά τη διάρκεια των διακοπών – είτε πρόκειται για περισσότερη κουλτούρα, χρόνο, ύπνο ή mindfulness.

Η ανεπάρκεια της “βιταμίνης Η” (διακοπές) είναι η τελευταία τάση που βγαίνει από την πανδημία”.Η έρευνα αποτελεί μέρος της νέας τοποθέτησης του εμπορικού σήματος της Tui “Live Happy”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ