Το Hilton Park Nicosia εγκαινιάζει τα νέα του δωμάτια

Τα νέα υπερπολυτελέστατα δωμάτια αποτελούν τον ορισμό της κομψότητας.

Το γνωστό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των ανακαινίσεων του με μεγάλο αριθμό δωματίων να τυγχάνουν ολοκληρωτικής ανακίνησης.

Τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια του Hilton Park Nicosia άνοιξαν τις πύλες τους στους επισκέπτες του ξενοδοχείου ενώ παράλληλα αλλάζουν την εικόνα της ξενοδοχειακής αγοράς της πρωτεύουσας. Τα δωμάτια έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ το οποίο τα κάνει μοναδικά και τα ταυτίζει με την πολυτέλεια. 

Μπαίνοντας μέσα ο επισκέπτης θα προσέξει αμέσως τον κομψό σχεδιασμό με τον οποίο είναι διακοσμημένα τα δωμάτια και την μοντέρνα επίπλωση. Χαρακτηρίζονται ακόμα από όμορφα χρώματα που τους δίνουν περισσότερη κλάση. Παράλληλα, η θέα που προσφέρουν είναι μοναδική αφού η πισίνα του ξενοδοχείου απλώνεται μπροστά από τα περισσότερα καινούρια δωμάτια, θέα που εγγυάται την χαλάρωση που χρειάζεται ο επισκέπτης.

Τα King Superior δωμάτια αλλά και οι King Junior Σουίτες προσφέρουν πολυτέλεια, ξεκούραση αλλά και την οικεία ατμόσφαιρα που χρειάζεται για να νιώσει ο φιλοξενούμενος σαν στο σπίτι του. Οι μεγάλες τηλεοράσεις και αναπαυτικές πολυθρόνες είναι μια ευκαιρία για χαλαρή διαμονή και συνδυάζονται με την ευρύχωρη έκταση των δωματίων. Για τους φιλοξενούμενους που χρειάζονται παραγωγικό χρόνο στα δωμάτια τους, το Hilton Park Nicosia μερίμνησε να υπάρχουν υψηλές ταχύτητες Wi-fi έτσι ώστε να μπορούν να εργαστούν ή να χρησιμοποιήσουν το διαδίκτυο για οποιαδήποτε επαγγελματική υποχρέωση.

Τα μοντέρνα, άνετα μπάνια επίσης είναι μια από τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν τα superior δωμάτια. Η εμπειρία του πελάτη ολοκληρώνεται με το αναπαυτικό κρεβάτι Hilton Serenity που υπάρχει σε όλα τα νέα δωμάτια.

Η Louis Hotels που έχει συμβάλει σημαντικά στην ανακαίνιση αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη σημασία που διαχρονικά δίνει στην δημιουργία μιας ιδανικής εμπειρίας διαμονής για τον κάθε πελάτη.