Το κουτάβι του Έλον Μασκ τράνταξε τα κρυπτονομίσματα

Το κρυπτονόμισμα Shiba Inu σημείωσε άλμα 70% τις τελευταίες 24 ώρες, ξεπερνώντας το Litecoin και το Avalanche AVAX, μετά την ανάρτηση του Έλον Μασκ στο twitter - Εκτινάχθηκε κατά 367% τις τελευταίες επτά μέρες

Μόλις ένα χρόνο ζωής μετρά το Shiba Inu, το κρυπτονόμισμα που πλέον έχει κερδίσει τη 12η θέση στην κατάταξη με τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα στον κόσμο, με βάση την κεφαλαιοποίησή τους.

Το κρυπτονόμισμα Shiba Inu σημείωσε άλμα 70% τις τελευταίες 24 ώρες, ξεπερνώντας το Litecoin και το Avalanche AVAX, μετά την ανάρτηση του Έλον Μασκ στο twitter, ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία του κουταβιού του. Μάλιστα, τις τελευταίες επτά ημέρες το Shiba εκτινάχθηκε κατά 367%.

Η φωτογραφία που τουίταρε ο CEO της Tesla απεικόνιζε ένα κουτάβι, με σχόλιο “Floki Frunkpuppy”. Το Ιούνιο ο Μασκ είχε γράψει στο twitter “Το Shiba Inu μου θα ονομάζεται Floki”.

Το κρυπτονόμισμα Shiba χρησιμοποιεί ως λογότυπο την εικόνα σκύλου της φυλής των ιαπωνικών κυνηγετικών σκύλων.

Το άλμα ακολουθεί την ευρύτερη άνοδο που καταγράφει η αγορά των κρυπτονομισμάτων. Το Bitcoin αυξήθηκε περίπου 30% τις τελευταίες επτά ημέρες και διαπραγματεύτηκε κοντά στα 50.000 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ