Country Manager Emirates: Στόχος περισσότερα ταξίδια από Κύπρο

Η Emirates διαθέτει στην Κύπρο αεροσκάφη ευρείας ατράκτου όλο το χρόνο.

Την πρόθεσή του να συμβάλει στην περαιτέρω αξιοποίηση της γόνιμης σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στην Κύπρο και την Emirates, καθώς και στη συνέχιση της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, προσφέροντας περισσότερες επιλογές ταξιδιών, και προωθώντας παράλληλα τον τουρισμό στην Κύπρο, εξέφρασε ο νέος Country Manager της εταιρείας Mohammed Alqassim.

Σε δηλώσεις του, εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στην Κύπρο, την οποία αποκάλεσε «κόσμημα της Μεσογείου», ως διευθυντής της Emirates

«Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτόν τον τόπο είναι ο πλούσιος και ζωντανός πολιτισμός, ο ζεστός και φιλόξενος λαός του, που με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτος εδώ. Η Emirates και η Κύπρος έχουν μια μακρά ιστορία βασισμένη στην επιτυχία και πρόσφατα γιορτάσαμε τα 25 χρόνια αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Λάρνακας και Ντουμπάι», ανέφερε. 

Όπως ανέφερε, ο ίδιος κουβαλάει στις αποσκευές του τις βασικές αξίες της Emirates, «θέτοντας προτεραιότητα τους ανθρώπους, τον πλανήτη και τις κοινότητες μας που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της επιτυχίας της εταιρείας. Είτε με την περαιτέρω ενασχόληση των κοινοτήτων στους προορισμούς μας, είτε ενισχύοντας το εργατικό μας δυναμικό με προσωπικό από τις τοπικές κοινωνίες, είτε διασφαλίζοντας τη λειτουργία μας με σύγχρονα και αποδοτικά αεροσκάφη, οι αξίες μας είναι ενσωματωμένες στα καθημερινά μας καθήκοντα και παραμένουμε προσηλωμένοι στην τήρηση τους». 

Όσον αφορά στο πώς η Emirates εξασφαλίζει την βελτίωση των εργασιών της και κατ’ επέκταση την περαιτέρω ανάπτυξή της, ο κος Alqassim ανέφερε ότι η αεροπορική βιομηχανία εξελίσσεται συνεχώς. 

«Ως η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, πρέπει να παραμείνουμε ευέλικτοι. Είμαστε περήφανοι που ηγούμαστε της βιομηχανίας, προσφέροντας την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες μας. Έχοντας ως βάση μας το Ντουμπάι, ένα γεωγραφικό πλεονέκτημα που επιτρέπει στους επιβάτες μας να μεταβούν από την Ανατολή προς τη Δύση και αντίστροφα. Η στρατηγική μας είναι να χρησιμοποιήσουμε αυτό το πλεονέκτημα για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την πιο αποτελεσματική και άνετη εμπειρία σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους», τόνισε. 
                                                                                                                                                                            
Σε σχέση με την συμβολή της εταιρείας στην κυπριακή οικονομία, επισήμανε ότι από το 1994 που ξεκίνησε η Emirates έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους πιο αφοσιωμένους εταίρους του νησιού. 

«Συνδέουμε την Κύπρο με μια καθημερινή πτήση προς το Ντουμπάι και τη Μάλτα και ενισχύουμε τις ευκαιρίες για εμπόριο και τουρισμό. Η Emirates διαθέτει στην Κύπρο αεροσκάφη ευρείας ατράκτου όλο το χρόνο, με χωρητικότητα άνω των 20.000 θέσεων ανά μήνα. Με την Emirates, οι Κύπριοι έχουν πρόσβαση σε προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω μιας μόνο στάσης στο Ντουμπάι. Επίσης, διευκολύνουμε το εμπόριο μέσω της εισαγωγής και εξαγωγής φορτίου μεταφέροντας πάνω από 200 τόνους προς και από τη χώρα σε μηνιαία βάση», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σημείο «κλειδί» για την πορεία της εταιρείας, ο κος Alqassim θεωρεί το ανθρώπινο δυναμικό της. 

«Η Emirates αναγνωρίζει ότι η επιτυχία βασίζεται στους ανθρώπους της και ότι η αεροπορική εταιρεία αποτελεί κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν μια καριέρα στον κλάδο. Ως εργοδότης ίσων ευκαιριών, η Emirates αντιμετωπίζει τους υπαλλήλους της με τα υψηλότερα επίπεδα σεβασμού και συμμορφώνεται με τους νόμους και τους κανονισμούς εργασίας. Οι υπάλληλοι της Emirates στο Ντουμπάι απολαμβάνουν αφορολόγητο μισθό και την ευκαιρία να συνεργαστούν με μια βραβευμένη πολυπολιτισμική ομάδα. Οι υπάλληλοι της Emirates απολαμβάνουν ταξιδιωτικές παροχές σαν μέλη του προσωπικού και το ίδιο ισχύει για τα ευρύτερα μέλη της οικογένειάς τους.  Εκτός από τα ελκυστικά πακέτα και το περιβάλλον εργασίας, η Emirates πιστεύει στην αναγνώριση των υπαλλήλων της και προσφέρει μερίδιο κέρδους των εργαζομένων όταν η εταιρεία εκπληρώνει τους στόχους της. Ως διεθνής εταιρεία, η Emirates απασχολεί ανθρώπους από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και Κυπρίων. Περισσότεροι από 80 Κύπριοι εργάζονται ως μέλη της ομάδας της Emirates. Μέσω των ημερών εργοδότησης πληρώματος καμπίνας επιβατών που πραγματοποιούνται στο νησί, παρέχουμε τακτικά ευκαιρίες απασχόλησης σε Κύπριους υπηκόους», κατέληξε. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ