Πρόσω ολοταχώς για την συνεργασία Κύπρου-Ινδίας

Συνέδριο του Κυπρο-Ινδικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία.

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «INDIA-CYPRUS Business Cooperation and Investment Opportunities Highlighting Health, Information Communication Technology (ICT) and Agriculture Sectors». Το συνέδριο διοργανώθηκε από τον Κυπρο-Ινδικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο, ο οποίος ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ, και πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 24 Μαρτίου 2021.

Στο συνέδριο εκδήλωσαν ενδιαφέρον πέραν των 350 κυβερνητικών αξιωματούχων από την Ινδία και την Κύπρο, μελών του Κυπρο-Ινδικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, επενδυτών, επιχειρηματιών και ανώτερων στελεχών από τους τομείς της Υγείας, των ΤΠΕ (Τηλεπικοινωνίες, Πληροφορική, Ε&Α), καθώς επίσης και υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων από τον γεωργικό τομέα, διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο On Demand κάντε κλικ εδώ:  https://event.on24.com/wcc/r/3063742/1B451B97E866CACB3312EBFD35F33C45

Τον κλάδο της Υγείας ανέλυσαν ο Πόλυς Διονυσίου, Healthcare Lead της PwC Cyprus, ο Vivek Partheeban, Chief Operating Officer (COO) της Caplin Point Laboratories και ο Fredun Medhora, Managing Director της Fredun Pharmaceuticals. Οι τρεις τους, έθεσαν στο επίκεντρο τα πλεονεκτήματα σε Ινδία και Κύπρο και τις ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Τους κλάδους Γεωργίας και Πληροφορικής Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας ανέπτυξαν ο Μιχαήλ C.G. Χαραλαμπίδης, CEO/MD της ecommbx και ο Prakash Wakankar, CEO- Two Wheeler Business & Chief of International Operations- Farm Equipment Sector της Mahindra & Mahindra Ltd. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι ευκαιρίες που Κύπρος και Ινδία προσφέρουν στους συγκεκριμένους τομείς, καθώς οι τρόποι ανάπτυξης και εδραίωσης μεταξύ τους συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ