Ένα ολοήμερο Virtual συνέδριο με τίτλο “All Things Facebook & Instagram 2021”

Το συνέδριο επικεντρώνεται στα 4 πιο σημαντικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, Instagram, Messenger και WhatsApp.

Η Boussias Cyprus μαζί με το συνδρομητικό ελληνικό περιοδικό Marketing Week, την Πέμπτη στις 18 Φεβρουαρίου 2021, διοργανώνει και παρουσιάζει διαδικτυακά το συνέδριο με τίτλο “All Things Facebook & Instagram 2021”. Ένα ολοήμερο  Virtual συνέδριο με επίκεντρο 4 από τα πιο σημαντικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Facebook, το Instagram, το Messenger και το WhatsApp με όλα όσα πρέπει και χρειάζεται να γνωρίζετε. Τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε συμμετέχοντας στο συνέδριο “All Things Facebook & Instagram 2021”.

Συγκεκριμένα, στόχος του συνεδρίου είναι να εξηγήσει τις στρατηγικές αλλά και βέλτιστες πρακτικές για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των 4 αυτών πλατφορμών. Εμπνευστείτε από τους διεθνείς ομιλητές  και απογειώστε την επιχείρηση σας.

Πάνω από 10 κορυφαίοι ομιλητές και ομιλήτριες , από διαφορετικές χώρες ανά το παγκόσμιο, θα παρουσιάσουν εφαρμοσμένες τεχνικές και γνώσεις, για τους συμμετέχοντες που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 500 επαγγελματίες, που ειδικεύονται στο Facebook και στο Instagram. Μέσα από την πλατφόρμα φιλοξενίας θα μπορείτε να δικτυωθείτε με επιχειρήσεις ελίτ, με άλλους συμμετέχοντες και φυσικά με τους ομιλητές, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσετε και να ανταλλάξετε εμπειρίες, γνώσεις και πολύ πιθανό νέες συνεργασίες. Απολαύστε ασφαλείς στις οθόνες σας, ζωντανά το διαδικτυακό συνέδριο,“All Things Facebook & Instagram 2021”, μια αλλιώτικη και μοναδική ευκαιρία, που πραγματικά θα σας μείνει αξέχαστη.

Μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν στο συνέδριο:

  1. Οι σημαντικότερες τάσεις γύρω από τις πλατφόρμες του Facebook και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι marketers σήμερα
  2. Τα νέα δεδομένα στην online Διαφήμιση και τι πρέπει να προσέξετε για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά σας
  3. Οι νέες δυνατότητες που παρέχει πλέον το Facebook για την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών
  4. Η στρατηγική κορυφαίων brands όπως το Burger King και τι αξίζει να κρατήσετε
  5. “Ask me Anything”: Ρωτήστε οτιδήποτε τους ομιλητές, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες απαντήσεις μέσα από πραγματικά παραδείγματα και εκπαίδευση, μετατρέποντας την σημερινή αβεβαιότητα σε ελπίδα για ανάπτυξη.

Χορηγός επικοινωνίας: City «city.com.cy»

Χορηγός: Partners

Υποστηρικτής: Opium Works

Υπό την αιγίδα: ΣΔΕΚ & ΣΔΚ

Διοργανωτές: Boussias Cyprus, Marketing Week

Εξασφαλίστε την Συμμετοχή σας στο Συνέδριο στο

https://www.allthingsfb.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ