Έρχεται το νέο μεγαλύτερο κατάστημα Lidl - Ανοίγουν θέσεις εργασίας

Υπερσύγχρονο τύπου “Metropol”.

Νέο κατάστημα αυτή την φορά στην Λεμεσό ανοίγει περί τα μέσα Ιουλίου η αλυσίδα υπεραγορών Lidl. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Economy Today, πρόκειται για το 18ο και μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας στην Κύπρο (30% μεγαλύτερο από όλα τα υπόλοιπα) και θα βρίσκεται ψηλά επί της οδού Αγίας Φυλάξεως.

Πρόκειται για ένα κατάστημα τύπου “Metropol”,  δηλαδή χαρακτηρίζεται από ευέλικτο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, προσφέροντας σημαντικά οφέλη στον πολεοδομικό σχεδιασμό, με την μοντέρνα αρχιτεκτονική και την αειφόρο τεχνολογική προσέγγιση να το αναδεικνύουν σε κατασκευαστικό έργο υψηλού επιπέδου.  

Παράλληλα, θα διαθέτει εξελιγμένα συστήματα προμήθειας των προϊόντων, ανανεωμένη παρουσίαση προϊόντων, ευρύχωρους διαδρόμους, ευχάριστη και φωτεινή ατμόσφαιρα και άνετο χώρο στάθμευσης. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στόχος της Lidl είναι να δημιουργήσει στην Κύπρο μια εντελώς νέα εμπειρία αγορών, ενώ με τα καταστήματα Metropol δεν ανταποκρίνεται μόνο στις απαιτήσεις του αστικού σχεδιασμού, αλλά και στις επιθυμίες των πελατών. 

Πρόκειται δηλαδή για την μοντέρνα αγορά του μέλλοντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο κατάστημα θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:  https://kariera.lidl.com.cy/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ