Συγκινητικό μήνυμα αποχώρησης του Ζαχαρία Ιωαννίδη από τον ΠΑΣΥΞΕ

Αποχωρεί μετά από 31 χρόνια θητείας.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα προς τα μέλη και τους συνεργάτες του ΠΑΣΥΞΕ αφήνει την θέση του ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής Ζαχαρίας Ιωαννίδης. 

Με επιστολή του στα ΜΜΕ, ο κος Ιωαννίδης αναφέρει ότι όως όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή που κάνουν τον κύκλο τους, έτσι και στη δική του περίπτωση με την αφυπηρέτηση του, ολοκληρώνεται μετά από 31 χρόνια η θητεία του στον Σύνδεσμο. 

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και το καθένα ξεχωριστά, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, ευχόμενος κάθε καλό, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία σε σας και τους Ομίλους/Εφημερίδες/ΜΜΕ, για το καλό της τουριστικής βιομηχανίας του τόπου μας, της Εθνικής Οικονομίας και της ευημερίας του λαού μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Όπως τονίζει, το ταξίδι του στον ΠΑΣΥΞΕ θα του μείνει αξέχαστο και η μακρόχρονη συνεργασία του με τα μέλη και τα στελέχη “θα αποτελέσουν μέρος της πληθώρας των υπέροχων αναμνήσεων μου για τους αγώνες που διεξήγαμε για το καλώς νοούμενο συμφέρον τόσο της τουριστικής βιομηχανίας, όσο και γενικότερα της πατρίδας μας”. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ